Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den engelska agenten
Isbn: 978-91-7799-727-6
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2024

E-bok

Den engelska agenten

"Kelly Rimmer levererar alltid en gripande berättelse." Madeline Martin, författaren till Den sista bokhandeln i London.

"En berättelse om hjältar, dubbelagenter och mystik. Sidorna flyger fram." Michelle Gable, författare

1970. Noah arbetade som brittisk agent i Frankrike under andra världskriget. En krigsskada gav honom minnesluckor och han plågas av en obesvarad fråga: Vem var agenten som räddade hans liv under det där tragiska sista uppdraget?

Hans dotter, Charlotte, är fast besluten att hjälpa honom finna svar. Hennes sökande leder till Chloe och Fleur, två till synes vanliga kvinnor som var hemliga spioner under kriget. I skuggan av deras heroiska insatser vecklar en chockerande historia om krigets sista dagar ut sig. Charlotte stöter på bevis som leder till en okänd dubbelagent, en agent som mycket väl kan ha påverkat utkomsten av hela andra världskriget.

Kelly Rimmer tar än en gång med sina läsare på en svindlande resa och låter två beundransvärda kvinnor ta plats i historien. Den engelska agenten är en berättelse om mod, familj och ärren från ett av mänsklighetens mörkaste tidevarv. I svensk översättning av Emö Malmberg.

KELLY RIMMER är en storsäljande författare från Australien. Hon har bland annat jämförts med Jojo Moyes, David Nicholls och Nicholas Sparks. Den engelska agenten är Kelly Rimmers sjunde bok på LB Förlag.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone