Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nemesis
Isbn: 978-87-9447-808-3
Förlag: Forlaget Fioranello
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: april 2024

E-bok

Nemesis

Louise smyger sig in i kyrkan med ett leende på läpparna, fast besluten att överraska Angus med ett oskyldigt skämt. Men situationen eskalerar oväntat och hon blir överväldigad av panik när det som började som ett skämt tar en skrämmande och oförutsedd vändning. 
Lorense, som äntligen samlat mod, avslöjar för Oleanna identiteten på den mystiska nattvandraren. Men istället för att bringa klarhet, täcks Oleanna av ytterligare ett lager av förvirring. Hon börjar tvivla på sin tidigare övertygelse om nattvandrarens inblandning i morden på Karen och Miriam. 
Julfriden infinner sig på Sandstad och mitt i denna stillhet börjar Iselilja skönja konturerna av sitt framtida liv med Ivo. Drömmen om deras gemensamma liv känns nästan för underbar för att vara sann, vilket får Iselilja att balansera på gränsen mellan oändlig lycka och skräcken för att allt ska ryckas bort från henne i ett ögonblick.
Nemesis är den nionde delen av Kaja Nylunds serie Nordanvinden, en gripande släktsaga där kärlek, intriger och mod utspelar sig i det vackra men krävande Nordnorge under 1800-talet.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone