Jump to content
Cover for En hemlighet att dö för
Isbn: 978-87-2704-717-1
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: April 2024
Narrator: Anna Thiam
Length: 7 hours 45 minutes

Audiobook

En hemlighet att dö för

Frisören Louise Sand bestämmer sig för att lämna storstadslivet i Stockholm i efterdyningarna av att hennes äktenskap gått i kras. Av en slump hittar hon en övergiven, gammal frisörsalong i den lilla skånska byn Stångby, och flytten är snart ett faktum.

Men livet på landet är inte alls vad hon hade föreställt sig. Flera av byns invånare drabbas av mystiska inbrott och hotfulla meddelanden. Det dröjer inte länge innan en av dem hittas död. Stångbys egen polis, Wilhelm, tar sig an utredningen och får oväntad hjälp från den nyinflyttade frisören. I den gamla salongen finner Louise kryptiska anteckningar som verkar handla om byns invånare. Tillsammans börjar Louise och Wilhelm nysta i de mystiska händelserna och bybornas historia, men någon försöker till varje pris hemlighålla sanningen.

”En hemlighet att dö för” är en mysig och spänningsfylld pusseldeckare som utspelas i den lilla skånska byn Stångby, och första delen i en planerad serie.

Elinore Axelsson, född 1990, är en svensk lärare och författare. Axelsson debuterade med spänningsromanen ”Det stulna barnet” år 2022, som uppskattats och hyllats av läsarna på de stora streamingtjänsterna i Sverige.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone