Jump to content
Cover for Lost Hills
Isbn: 978-87-2846-575-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: November 2023
Narrator: Lo Tamborini
Length: 7 hours 9 minutes

Audiobook

Lost Hills

””Lost Hills” är Lee Goldberg när han är som bäst.” – Michael Connelly, New York Times-bästsäljande författare.

”Rysligt spännande! ”Lost Hills” är den perfekta kombinationen av action och spänning, inte minst är Eve Ronin en av de bästa, nya kvinnliga karaktärerna på åratal. Du kommer inte att kunna lägga ner den här boken!” – Lisa Gardner, New York Times-bästsäljande författare.

När den unga polisen Eve Ronin arresterar en världskänd filmstjärna fångas det på film och videon blir viral. Los Angeles polischef, som är i desperat behov av bra PR, bestämmer sig för att anställa numera hjältinnan Eve, som blir den yngsta mordutredaren i utskottets historia. Men Eve måste bevisa för sina nya kollegor att hon förtjänar positionen. När hon och hennes snart pensionerade kollega blir kallade till en brutal och blodig brottsscen i ett hus får hon chansen att göra just det. Huset tillhör en ensamstående mamma och hennes två barn, men trots spåren av blod finner de inga kroppar.

Jakten på gärningsmannen tar fart och samtidigt måste Eve tampas med pressen från media och sina kollegor. Det blir en svår prövning som antingen kommer att bana väg för hennes karriär, eller totalt ödelägga henne.

Lee Goldberg är en amerikansk författare, journalist, manusförfattare och producent. Han är främst känd för sina bästsäljande thrillers ”Lost Hills” och ”True fiction”, samt sitt arbete med flertaliga tv-serier. Goldberg har två gånger blivit nominerad till Edgar Award.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone