Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Isberget
Isbn: 978-99-7964-451-4
Förlag: Jentas IS
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2023
Uppläsare: Magnus Schmitz
Length: 10 timmar 48 minuter

Ljudbok

Isberget

Alldeles nyligen njöt Dirk Pitt av solen och värmen i Kalifornien, då ett brådskande samtal fick honom att överge Stilla havets ljumma bris och bege sig rakt in i Nordatlantens isande kyla.
Ett fartyg som länge varit försvunnet har hittats fastfruset i ett isberg. Där görs en bisarr upptäckt – alla ombord är brända till oigenkännlighet. Fartygets ovärderliga last är dock borta, en last som skulle kunna rubba den känsliga maktbalansen i världen.
Upptäckten för Dirk Pitt in i ett virrvarr av villospår som döljer ett nätverk bestående av världens tolv rikaste män. Tillsammans försöker dessa män genomföra en världsomspännande komplott där flera nationers existens står på spel.


Också i verkligheten ägnar sig bestsellerförfattaren Clive Cussler åt äventyr, precis som Dirk Pitt, hjälten i hans böcker. “Jag vill gärna tro att det finns mycket av Dirk Pitt i mig”, säger han. Cussler driver organisationen NUMA, som letar efter förlista fartyg i världshaven. Hittills har man funnit mer än sextio skepp av historisk betydelse.
Clive Cussler började sin författarbana på 70-talet. Sedan dess har hans böcker sålts i 72 länder i över 70 miljoner exemplar och översatts till 32 olika språk.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone