Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mord på auktion
Isbn: 978-91-8063-532-5
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Mord på auktion

Den excentriske Josias har strax innan sin död skickat var sin nyckel och en inbjudan till alla sina släktingar. När familjen samlas hemma hos den avlidne möter de en advokat som meddelar att nycklarna går till varje persons del av arvet, som de själva måste leta reda på i det stora huset. En febril skattjakt uppstår, men när en av deltagarna hittas död blir leken allvar. Som tur är finns privatdetektiven Selma Nilsson-Löwe och amatördetektiven Mattias Beckholmen på plats, och de börjar genast luska i familjens alla hemligheter för att sätta fast mördaren.
Mord på auktion är en av Kjerstin Göransson-Ljungmans klassiska deckare om privatdetektiven Selma Nilson-Löwe och amatördetektiven Mattias Beckholmen.

KJERSTIN GÖRANSSON-LJUNGMAN [1901–1971] var en svensk författare, arkitekt och feminist. Efter studier vid KTH drev hon eget arkitektkontor. 1939 kom debutromanen 27 sekundmeter snö som flera gånger röstats fram till en av de bästa svenska kriminalromanerna. 1959 belönades hon med Expressens Sherlock-pris.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone