Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kl. 01. 01. 01
Isbn: 978-91-8063-531-8
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Kl. 01. 01. 01

Den lilla skånska badorten Vikstrand är under några veckor centrum för hela Sveriges elit, som kommer dels för Nordiska Mästerskapen i golf och Västkustregattan, dels för att visa upp sig för sina jämlikar. Mattias Beckholmen, en porträttmålare som drömmer om en mer konstnärligt sofistikerad bana, är på plats för att måla av ett par direktörsdöttrar, men önskar egentligen att han slapp umgås med alla ytliga rikingar.
När disponent Dalerud försvinner i ett oväder med sin båt uppstår stor oro bland sällskapen, vilken inte mattas av att han några dagar senare återvänder och vägrar svara på frågor om var han varit. Trots att han borde fokusera på tavlan kan Mattias Beckholmen inte låta bli att undersöka vad det egentligen är som har hänt den förtegna disponenten.
Kl. 01. 01. 01 är en av Kjerstin Göransson-Ljungmans klassiska deckare om amatördetektiven Mattias Beckholmen.

KJERSTIN GÖRANSSON-LJUNGMAN [1901–1971] var en svensk författare, arkitekt och feminist. Efter studier vid KTH drev hon eget arkitektkontor. 1939 kom debutromanen 27 sekundmeter snö som flera gånger röstats fram till en av de bästa svenska kriminalromanerna. 1959 belönades hon med Expressens Sherlock-pris.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone