Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Min inre röst
Isbn: 978-91-9878-896-9
Förlag: Lassbo Förlag
Kategori:
Filosofi
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: Louise Krahm
Length: 2 timmar 46 minuter

Ljudbok

Min inre röst

Kanske har du, liksom många andra, upplevt att bli vägledd av något annat? Att helt plötsligt få en förnimmelse, som visar sig stämma överens med vad som sedan sker. Ibland grundar sig magkänslan på dina samlade erfarenheter, men det finns tillfällen när du inte kan hitta en förklaring till din vetskap. Här handlar det om det jag beskriver som ”djup intuition”.

Med den här boken vill jag belysa intuition ur olika perspektiv och ge dig nycklar till hur du kan utveckla den mer.

Men vad är egentligen intuition? Och hur kan du få större tillgång till den? Vad finns det för extra medvetande utanför vårt vetande? Det jag har varit med om går inte att förklara på ett rationellt sätt. Dessa berättelser ur mitt liv varvas med reflektioner, tankar och idéer om allt från kärlek till ledarskap och hur vi skapar ett meningsfullt liv.

Att vara i samklang med sin intuition är, ett på samma gång magiskt, som naturligt tillstånd. Det är då du får tillgång till den kunskap som ligger i andra dimensioner av verkligheten. Den är ett tillskott av energi och insikter och ibland är den dessutom en livlina. Det ligger en trygghet i att ha tillit till att det finns mer information att tillgå än det vår logiska hjärna resonerar sig fram till.

Förmågan att lyssna till din djupa intuition kommer berika livet för dig, precis som den gjort för mig och många andra. Min förhoppning är att du – efter att du läst den här boken – vågar lyssna mer till den.

 

”Det är fascinerande hur det mest oförklarliga ändå tycks vara det mest självklara och naturliga, när det väl upplevs.”

Louise Krahm


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone