Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bokens hemlighet
Isbn: 978-91-7765-705-7
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Bokens hemlighet

Första delen av Bokens Hemlighet. Följ tolvåriga Ellie och trettonårige Florian som båda har dragits in i en berättelse de inte har någon aning om hur de ska ta sig ur. Florian har varit fast i den underliga världen i sju års tid och plötsligt dyker nu även Ellie oförklarligt upp på samma plats.

Världen de hamnat i styrs med järnhand av en hänsynslös drottning, som inte skyr några som helst medel för att lägga vantarna på en magisk bok, som för länge sedan, och av goda skäl, tagits ifrån henne. Vad Ellie och Florian inte vet är att det är just den boken som fört dem hit till den här världen, och utan den kan de glömma att någonsin få se sina hem och familjer igen.

Samtidigt som barnen kämpar i en värld full av magi, talande djur, förunderliga väsen och oberäkneliga träskmarker, så pågår ett ihärdigt sökande efter dem hemma i Stockholm. Det märkliga är dock, att trots att det nu har gått sju år mellan barnens försvinnanden, så var de båda tillsammans med Nancy när det hände. Nancy, som både är Ellies granne och Florians mormor.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone