Hoppa till innehållet
Omslagsbild för En dold verklighet, demoners närvaro och agenda
Isbn: 978-91-8973-909-3
Förlag: Media 24 / Digibook
Kategori:
Religion Filosofi
Tillgänglig sedan: oktober 2022

E-bok

En dold verklighet, demoners närvaro och agenda

Vill du veta mer om demoner och varför vi ibland kan vara mörkrädda eller känna obehag i vissa situationer?

Tror du verkligen att de döda kommer tillbaka och skickar stolar genom rummet, lämnar rivmärken på väggarna, pratar genom dockor och vickar på tavlor?

Tillhör du dem som får en adrenalinkick av att jaga spöken och mörker eller känner du dig rädd utan anledning? Då kommer den här boken att få dig att inse att det inte är som du tror.

Vi vill genom boken förmedla en kunskap man aldrig eller sällan talar om. Vi ger praktiska råd och förklaringar genom de vittnesuppgifter vi beskriver i boken. Hur mörker och demoner yttrar sig.
När människan kan balansera ljus och mörker och när vi förstår dem båda förstår vi bättre sanningen om oss själva.

Solkarina och David är vänner sedan några år tillbaka. De lärde känna varandra när David gick en Reiki-kurs för Solkarina. De arbetar bägge två var för sig idag med Kosmisk omprogrammering 2:0 och har tillsammans utvecklat en stor kunskap om Shamballa. De arbetar bägge djupgående med helandet. De lever bägge sin livsuppgift här på jorden och förmedlar den på olika sätt till medmänniskor. Solkarina och David arbetar med hjälp till självhjälp för människor att växa i sin personliga kraft. Med det följer också en kunskap hos människor de möter. Solkarina genom kurser och David genom personliga möten. Genom samarbetet med boken kan de hjälpa människor att kliva ur mörkret och utvecklas till högre dimensioners kunskap. Boken är en del av den dimensionella kunskapen som kommer med den nya andligheten.

http://www.solkarina.se
http://www.sannessens.se

EPUB3: Reflowable


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone