Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Första mötet – erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-673-0
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Första mötet – erotisk novell

"Hon lyfte klänningen så att den inte skulle spricka när hon satte sig på knä och öppnade Seppos bältesspänne. Han hanterade den något överraskande situationen mycket bra och smuttade långsamt och världsvant från sitt glas. Men hans andning avslöjade honom, och när hon vippade ut hans hårda kuk stönade han högt. "
Efter att vi hade varit i kontakt med Christina på Skype i flera veckor var det äntligen dags att träffa henne. Vi hade utbytt bilder med henne, hade haft flera videosamtal, och vi var överens om att vi var intresserade alla tre. Vi hade bjudit hem henne och nu var det dags att se om jag och min pojkvän kunde ta nästa erotiska steg med henne.


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone