Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning
Isbn: 978-91-8919-943-9
Förlag: Kunskapshuset Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: september 2021

E-bok

Ursäkta röran jag bygger om : 106 tankar om utmattning

Hur känns det att drabbas av en utmattning? Irenes liv tog en tvär vändning när hon gick in i väggen. Hon slutade jobba, tappade det sociala umgänget och miste orken att ta hand om sitt barn. Resan tillbaka till ett normalt liv var både lång och fylld av känslor. Nu delar hon med sig av de tankar som dök upp under återhämtningen.

Ursäkta röran jag bygger om är ett stöd och en vän för den som är utmattad. Tack vare bloggformen är den lätt att ta till sig även för den som är hjärntrött. Fylld av personliga reflektioner kring hur utmattningssyndrom påverkar vardagslivet erbjuder boken stor igenkänning och trygghet. Den belyser samtidigt hur utmattning är något som kan drabba alla, oavsett bakgrund.

Irene Rösberg är civilekonomen som dansade in i väggen. Genom 106 inlägg tar hon läsaren på en resa genom utmattningen, och sträcker ut en stöttande hand. Boken är skriven för dem som själva är drabbade eller har en närstående som är utmattad.

Irene Rösberg föddes 1986 i Solna, men växte upp utanför Nynäshamn där hon bor idag. Hon jobbade som marknadschef när hon drabbades av utmattningssyndrom. Efter det bytte hon fokus och nu ägnar hon sin tid åt att sprida kunskap om stressrelaterad ohälsa genom både föreläsningar och andra event. Mer information finns på www.rösberg.se. Ursäkta röran jag bygger om är Irenes debutbok.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone