Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rolf åker skidor
Isbn: 978-91-7987-350-9
Förlag: Nypon förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år Lättläst Humor
Tillgänglig sedan: januari 2021

E-bok

Rolf åker skidor

Rolf är på skidresa. För första gången i sitt liv ska han åka skidor, något han aldrig har gjort förr. Han har bytt kepsen mot stickad mössa, och tycker det ska bli så roligt! Det kan väl inte vara så svårt? För säkerhets skull anmäler han sig till skidskolan, men vad hjälper det när man har råkat få skidor utan broms?

Äntligen en ny Rolf-bok! Denna gång hittar vi Rolf i en ny miljö, och för första gången får vi se honom utan den vanliga kepsen. Rolf i stickad mössa är en upplevelse! Givetvis har han med sig sin väska, och den kommer till nytta även i denna bok – fattas bara annat.

Rolf är en rolig filur med de bästa av avsikter, men ibland blir det bara så fel. Rune Fleischer har både skrivit texten och illustrerat. Det finns över 20 olika böcker om Rolf, så det finns något för alla. 
Såhär skriver BTJ om honom: ”Rolf är en charmig figur som så ofta gör bort sig. Han har ett stort hjärta och goda avsikter, men det blir ofta fel på ett tokroligt sätt och böckerna avslutas ofta med en skojig knorr.”

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone