Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ett slag i ansiktet
Isbn: 978-87-2627-967-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: december 2020

E-bok

Ett slag i ansiktet

Den unga kvinnan i baksätet på bilen satt orörlig med ögonen slutna. Det glåmiga gryningsljuset föll över hennes ansikte och chauffören såg tydligt det stora blåmärket vid ögat. Hon hade bomullstussar i båda näsborrarna och framsidan av hennes ljusa blus var nedsölad av blod ...

När Helena träffar Lennart blir hon blixtförälskad, men ganska snart upptäcker hon att Lennart inte är den personen hon trodde att han var. En kväll när de är på fest tillsammans hamnar Lennart i bråk och när Helena försöker lugna honom får hon ett slag i ansiktet. Allt som hade varit så fint och bra. Nu var det förstört. Lennart hade förstört allting. Helena måste nu göra ett val. Ska hon ge Lennart en ny chans eller ska hon lämna honom?

Gunnel Beckman, 1910-2003, var en svensk författare. Hon var gift med Birger Beckman, även han författare. Birger och Gunnel skrev tillsammans under pseudonymen Luis Banck ett antal kriminalromaner. Gunnel är mest känd för sina realistiska ungdomsromaner som översatts till ett flertal olika språk.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone