Jump to content
Cover for Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat
Isbn: 978-91-7893-966-4
Publisher: Modernista
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: November 2020
Narrator: Louise Löwenberg
Length: 7 hours 55 minutes

Audiobook

Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat

ÄR DU REDO FÖR IVY POCKET? FÖR IVY POCKET ÄR REDO FÖR DIG!

TREDJE BOKEN I DEN UNDERFUNDIGA OCH FANTASISPRUDLANDE SERIEN OM IVY POCKET


Ända sedan Ivy Pocket råkade bli ägare till den magiska Klockdiamanten har hon jagats, lurats, kidnappats, spärrats in och hamnat i klorna på ett par alldeles förfärligt olämpliga adoptivföräldrar.
Tack och lov att Ivy är en sådan som alltid landar på fötterna för nu måste hon använda all sin slughet och slutledningsförmåga till att rädda sin bästa vän Rebecca som hålls inspärrad i en skrämmande parallellvärld.
Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat är den sista delen i Caleb Krips festliga och spännande succétrilogi om den lika hopplösa som härliga tjänsteflickan Ivy Pocket.

CALEB KRISP är en australisk barnboksförfattare som har gjort succé världen över med sin oemotståndligt roliga och fantasisprudlande serie om den tolvåriga tjänsteflickan Ivy Pocket. Den första boken, Vem som helst utom Ivy Pocket, översattes till 23 språk. I USA och England har Ivy Pocket-böckerna bland annat jämförts med Lemony Snicket och Neil Gaiman. Filmrättigheterna har sålts till Paramount Pictures och filmen kommer att produceras av teamet bakom Hungerspelen & Cinderella. Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat är den tredje boken i serien.

»Hur skulle man kunna leva utan Ivy Pocket? Det är mystiskt, galet, spännande, roligt...« Barnens Bokklubb

»Ivy Pocket är som en kombination av Lemony Snicket, Neil Gaiman, Roald Dahl och Pippi Långstrump.« Belinda Graham, Tidningen Kulturen

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone