Jump to content
Cover for Du känner mig så väl
Isbn: 978-91-7893-776-9
Publisher: Modernista
Category:
Children's books Young adults
Accessible since: August 2020
Narrator: Filip Johansson
Length: 7 hours 47 minutes

Audiobook

Du känner mig så väl

»Ett glimrande lyckopiller, en hyllning till kärleken i alla dess former.« Boklus

»Full av värme, humor, stark vänskap och bitterljuv kärlek. Betyg 5 av 5.« Helene Ehriander, BTJ


Mark och Kate har gått i samma klass i ett helt år, men har ändå aldrig pratat med varandra – tills de en kväll råkar springa på varandra på stan. Det är Pride-festival och Mark har lämnat tryggheten i den lugna förorten för att bege sig ut i den glittrande stadsnatten. Kate har precis missat chansen att träffa den person som hon på avstånd är förälskad i. Och Mark är samtidigt kär i sin bästa vän Ryan.
Mark och Kate vet ännu inte hur nära de ska komma att stå varandra, hur stark deras vänskap ska bli – en vänskap större än någon annan.
Du känner mig så väl är en stormande berättelse om glädje och sorg, om den bittra första kärleken och den stora vänskapen, berättad ur Marks och Kates parallella synvinklar. En bok om att bli vuxen och om den stora, okända framtiden.

DAVID LEVITHAN är en av de största amerikanska ungdomsboksförfattarna, med bästsäljande böcker som Ibland bara måste man, Världens viktigaste kyss och Jag, En. Han bor i New York.

NINA LACOUR är den prisbelönta amerikanska författaren bakom Inte vem som helst och Jag går dit du går. Hon är bosatt i Oakland, Kalifornien.

»En intensiv, härlig, vibrerande ungdomsroman med hög puls. Betyg 5 av 5.« Annas fotnoter

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone