Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Våga vara sann
Isbn: 978-91-7885-208-6
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Våga vara sann

Utåt sett hade hon allt. Ett eftertraktat och välbetalt jobb med hög status, materiellt välstånd, vänner, en man som älskar henne, en liten dotter och ett barn till på väg. Ändå fattades något. Något väldigt viktigt som inte gick att sätta fingret på. En känsla av att något var fel. Att hon ville något annat, något mer. Men vad? Långt där inne fanns vetskapen om att stora förändringar behövdes, men vetskapen gick inte hela vägen fram. Hennes rädsla stod i vägen. Hon var fast och visste inte hur hon skulle ta sig loss. Då hände det hon aldrig trodde skulle hända. Det som fick himlen att falla ner över henne och tvinga henne till nödvändiga förändringar.

I självbiografin Våga vara sann får du följa med på Maria Bouvins svindlande utvecklingsresa. En inre resa från ovisshet, osäkerhet och oro till klarhet, inre styrka och framtidstro. Och en yttre resa, en helt ny karriär! Om du vill och vågar kan du använda dig av bokens självhjälpsavsnitt för din egen utveckling.

Tack för att jag fått ta del av denna bok, jag är övertygad om att den kommer förändra många liv till det positiva och hjälpa även andra att bli hjältar i sina egna liv! /Susanne Pettersson, Författare, Coach, Mental rådgivare och Förändringskonsult



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone