Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Som du fattas mig
Isbn: 978-91-8914-752-2
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: april 2020

E-bok

Som du fattas mig

"Jag har alltid varit rädd för att vara ensam, särskilt när det är mörkt. Fram till den här stunden trodde jag att det var det värsta som skulle kunna hända att vara ensam i mörkret.Men i samma stund som jag hörde de snabba andetagen på andra sidan dörren, insåg jag att jag haft fel hela tiden. Det finns en sak som är värre än att vara ensam i mörkret. Och det är att inte vara ensam i mörkret."

Saga och Theo lär känna varandra när Theo får foton skickade till sig från Sagas telefon. Foton hon inte tagit. Tillsammans försöker de lösa gåtan med ett över hundra år gammalt försvinnande. Men ju mer de söker desto fler blir frågorna. Vem är det som går genom rummet på natten? Varför känns det som om någon förföljer dem? Vems är fotspåren i snön? Och om man får ett foto på sig själv där man inte syns finns man ens då?

"Som du fattas mig" är en spännande berättelse om mörka hemligheter och skuggor ur det förflutna. Men det är också en historia om saknad, äkta vänskap och om att det aldrig är för sent att återförenas.

"Som du fattas mig" har allt av det som jag så länge letat efter i ungdomslitteraturen - en lättläst, nervpirrande historia med övernaturliga inslag som får läsaren att fasta. En mycket välskriven bladvändare med högt tempo där de två huvudpersonerna Saga och Theo för handligen framåt genom spännande och kluriga ledtrådar som avslutas med en genomtänkt och dramatisk upplösning. Betyg 5/5. Tove Julinder lärare och specialpedagog

Till varje kapitel i boken finns läsförståelsefrågor samt facit att ladda ner gratis på idusforlag.se



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone