Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Maran - erotisk novell
Isbn: 978-87-2630-171-7
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: augusti 2019
Uppläsare: Mats Söderlindh
Length: 42 minuter

Ljudbok

Maran - erotisk novell

'Att inte kunna se kan vara sexigt. Hennes slanka händer far över min kropp och jag slingrar mig när hon långsamt drar sig neråt. Det spänner i kuken, hon slickar på den med tungspetsen. Lätta, snabba rörelser. Jag stönar och skjuter in den i hennes mun. Hon sörplar i sig försatsen, kramar ut varenda droppe. Åh Gud, om det ändå hände på riktigt.'



Efter en kuslig kväll med gamla vänner och en ouija-bräda lämnas Amir kvar ensam i lägenheten. Alla hans vänner har lyckats få partners och barn på ett eller annat sätt men han är fortfarande ensam. Inte bara ensam utan till och med lämnad. Av sin kvinna. Isabelle. Han försöker att inte tänka på henne men hon var så underbar. De brukade älska fler gånger om dagen och när de väl tvingades att göra annat riktigt sved det i dem av begär. Men när Amir nu glider in i drömmarnas värld är hon tillbaka och det känns för bra för att inte vara sant.

Vad är dröm och vad är verklighet? Det enda Amir vet är att i drömmen är allt hett, härligt och skönare än någonsin ...



Keywords: erotik, sex, lust, begär, åtrå, utmaning, Vanessa Salt, ouija-bräde, mystik, ockult

Vanessa Salt är en pseudonym för ett författarpar som lever någonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berättelserna på sina många resor jorden över, där heta exotiska platser ger näring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lättsamt och med humor om passionen som kan uppstå när man minst anar det.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone