Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Twilight Sparkle och kristallhjärtats trollformel
Isbn: 978-87-2622-316-3
Förlag: SAGA Kids
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juli 2019
Uppläsare: EvaMaria Oria
Length: 1 timme 31 minuter

Ljudbok

Twilight Sparkle och kristallhjärtats trollformel

Prinsessan Twilight Sparkle har svårt att känna sig som en kunglighet. Att vara en prinsessa är ett stort ansvar – en dag är det ju hon som ska styra hela Equestria. För att förbereda sig själv söker hon genom alla böcker i Gyllene Ekens bibliotek för att se om hon kan hitta några råd om hur hon ska vara en bra prinsessa.



När hon inte får hjälp av böckerna börjar hon fråga andra ponnyer om hjälp, och prinsessan Celestia berättar att när hon var ny som prinsessa tog hon hjälp av en förtrollning som hjälper unga prinsessor. Det hjälper inte att bara lära sig förtrollningen, den kommer bara visa sig för Twilight Sparkle när hon inser vilken hennes största utmaning som regent över Equestria kommer vara. Twilight Sparkle beger sig ut i världen för att hitta förtrollningen som kommer att göra henne till en bättre prinsessa, och hamnar i Kristallriket. Kommer hon att hitta det hon söker, eller kommer allt slit vara förgäves?



HASBRO och loggan MY LITTLE PONY och alla tillhörande karaktärer är Hasbros varumärken och används med tillåtelse. © 2019 Hasbro. All Rights Reserved. Licensierad av HASBRO.



G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flera av böckerna i den älskade My Little Pony-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.

I My Little Pony: Friendship is Magic följer vi den nyblivna prinsessan Twilight Sparkle och hennes vänner Spike, Pinkie Pie, Applejack, Rarity, Rainbow Dash och Fluttershy på deras äventyr i Equestria.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone