Jump to content
Cover for Ödesryttarna. Legenden vaknar : Star Stable. Trilogi 1, bok 2
Isbn: 978-91-7827-219-8
Publisher: Bonnier Audio
Category:
Children's books 9-12 years
Accessible since: November 2018
Narrator: Agnes Forstenberg
Length: 7 hours 45 minutes

Audiobook

Ödesryttarna. Legenden vaknar : Star Stable. Trilogi 1, bok 2

När de fyra ödesryttarna, och deras fyra hästar, är samlade på ön Jorvik kommer det goda att segra. Så lyder sägnerna. Men Lisa och hennes vänner har svårt att ta sägnerna på allvar. Och sedan Lisas häst stals från Jorviksstallet, och hennes pappa spårlöst försvann, så har vännerna än mindre tid över till gamla legender och profetior.

Tillsammans med vännerna Alex och Linda ger de sig av ut i Jorviks magiska och farliga landskap för att söka svar på vad som egentligen händer på ön.

Samtidigt har Anne gett sig ut på ett eget uppdrag. Hon måste hitta sin häst som tycks ha förflyttats till en parallell verklighet, Pandoria. En parallell verklighet som viskar mörka lögner i Annes huvud. Lögner som får henne att tvivla på att de fyra tjejerna har någon chans över huvud taget...

Ödesryttarna. Legenden vaknar är klassisk hästfantasy med hisnande äventyr, hästar och magi. Följ med Lisa, Alex, Linda och Anne när de upptäcker sina krafter och slungas ut på ett äventyr långt borta från vardagen i skola och stall. Onlinespelet Star Stable är världens snabbast växande datorspel om hästar, och har bara i Sverige 1 miljon registrerade spelare. I världen är de över 13 miljoner.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone