Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den danska älskarinnan
Isbn: 978-91-7697-456-8
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2017
Uppläsare: Christoffer Svensson
Length: 8 timmar 30 minuter

Ljudbok

Den danska älskarinnan

Tjänstemannen Erik Hammarström som är skild sedan några år, tar efter pappans dramatiska död över föräldragården Källetorp. Han hyr ut torpet på gården till en familj från Köpenhamn, vilket blir inledningen på en dramatisk sommar där kärlek och otrohet bryter nya fåror i de steniga smålandsåkrarna. Vi får följa passion och dramatik med starka personligheter från vitt skilda miljöer som driver den spännande historien framåt mot oväntade upplösningar.

Den danska älskarinnan är en relationsroman där lantbrukarlivet i Småland och det febriga arbetet på en reklambyrå i Köpenhamn tecknar en realistisk bakgrund till en historia där otillåten åtrå kämpar mot samveten. Där också vänskap slår rot och utvecklas på den kargaste av platser. Vi får rika miljöbeskrivningar, fängslande personporträtt och en berättelse om livets ytterkanter. Ytterligheter som berövar oss livet, men som också kan skänka det omätbart stora i tillvaron.

”En fängslande, gripande & stark debut! Betyg 4 av 5” — JENNIES BOKLISTA

”/…/ gott om överraskande vändningar.” — JÖNKÖPINGSPOSTEN

GÖRAN MAGNUSSON är uppvuxen i Malmö, yrkesverksam som agronom, copywriter, journalist och för närvarande bosatt i Lund. Den danska älskarinnan är hans debutroman och den första i serien om lantbrukaren Erik Hammarström. Uppföljaren Storbondens pipa utkom 2018.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone