Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ni kommer sakna mig
Isbn: 978-91-6389-681-1
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: mars 2017

E-bok

Ni kommer sakna mig

Jag är sjutton år. Det har gåttt mindre än 24 timmar sen jag bestämde mig för att bli vuxen och jag är redan kriminell. Nu är jag på rymmen från polisen i skogen.

När mamma åker till Dalarna med sin nya kärlek och pappa flyger till Mallorca med sin nya familj blir My ensam kvar i stan på sommarlovet. Båda föräldrarna tror att My är med den andra. Istället för att avslöja misstaget bestämmer hon sig för att dra och klara sig på egen hand. Om hon inte är önskvärd så ska de slippa henne.

Det blir startskottet på några turbulenta månader där My får lära sig allt om att överleva utan jobb och utan pengar. Hon bryter sig in i huset hon bodde i som liten i ett desperat försök att hitta tillbaka till en tryggare tillvaro. Hon bosätter sig i ett läger i skogen, befolkat av människor som vill leva utanför samhället, hamnar i händerna på knarklangare och andra som vet att utnyttja unga utsatta tjejer - men aldrig någonsin ser hon sig själv som ett offer.

Moa Herngren har skrivit en actionfylld bok om det hårda livet i utkanten av tillvaron för en ung människa som tror att hon är odödlig, men bär sina känslor utanpå kroppen. Det är oavbrutet spännande och ett rasande tempo från början till slut.

"...en historia som är svår att släppa. Beskrivningarna av miljö och personer känns äkta och berör." Anna Wilner, BTJ om debutboken Homecoming Queen



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone