Jump to content
Cover for I död och lust
Isbn: 978-87-1166-127-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Erotic
Accessible since: February 2017

E-book

I död och lust

Det är en salig blandning passagerare i diligensen som snart ska korsa gränsen till Kansas. Efter en missräkning dras de nu av trötta hästar och snabbare lär det inte gå förrän de når nästa samhälle och kan byta. Men när de äntligen kommer fram till Prentiss står det klart att något är väldigt fel. Några människor syns inte till och staden är knäpptyst. Det enda som hörs är en skällande hund och när Clay Allison väljer att följa skallet hittar de en huvudlös präst. Men vad är det egentligen som har hänt?

Att tillbringa natten i Prentiss var inget han räknat med, men Clay kan inte klaga. I rummet bredvid finns ju de oemotståndliga systrarna Beaumont. När det sedan står klart att sällskapet blir fast i spökstaden betydligt längre än de trott, så bäddar det för både heta möten och blodisande äventyr...

William Marvin Jr är pseudonym för författaren Bengt-Åke Cras (född 1943) som skrivit 124 böcker inom genren 'Sexy Western'. Cras har även skrivit ungdomsböcker, serier, sagor, noveller och dokumentära böcker, ofta under olika pseudonymer.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone