Jump to content
The library informs: Koko kansa lukee -kampanja 16.3.–5.4.2020! Kampanjen Hela folket läser 16.3.–5.4.2020!
Cover for Förbättra DIN hälsa - vägledd självhypnos
Isbn: 978-91-7747-026-7
Publisher: Numberoneyou AB
Category:
Education Philosophy Psychology
Accessible since: August 2016
Narrator: Benny Andersson
Length: 35 minutes

Audiobook

Förbättra DIN hälsa - vägledd självhypnos

Vägledd självhypnos -Förbättra din HÄLSA

Att oroa sig för saker som har hänt i det förflutna och att oroa sig för det som kommer att hända, är för en människa mycket energikrävande och kan göra en person tungt belastad hälsomässigt, både fysiskt, psykiskt och mentalt

Denna vägledda självhypnos av Benny Andersson kan hjälpa dig att frigöra dig från betungande känslor och oro som inverkar på din hälsa.

Hypnos:

Hypnos är ett framkallat tillstånd av samtidig avslappning och koncentration som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans. Hypnos är ett fullkomligt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. En person i hypnos sover inte, utan väljer bara att temporärt vara mer i sin inre självupplevelse.

Därför kan du med stor tillit njuta av denna vägledda självhypnos som hjälper dig att använda din inre styrka och frigör din upplevelse av oro och stress, och ge dig kraft i din vardag.

Självhypnos - genom att kontinuerligt lyssna till självhypnos, blir du hjälpt att förändra dina tankemönster, bryta vanor som inte gynnar dig och känna motivation till att leva ditt liv så det servar dig och ditt levene.

Benny Andersson har sedan 1991 arbetat med personlig och grupp coachning inom personlig utveckling och  har en djup och gedigen förståelse för människans inre, medvetna och omedvetna begränsningar och tillgångar. 

Besök Benny Andersson på:www.levandeliv.se

Vägledning: 35.05 min


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone