Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Du och jag, Sigge
Isbn: 978-91-7651-068-1
Förlag: Bonnier Audio
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: februari 2015
Uppläsare: Johanna Westman
Length: 1 timme 18 minuter

Ljudbok

Du och jag, Sigge

Elinas sommar har nog varit världens bästa! Hon har fått ha Sigge alldeles som sin egen häst hemma hos mormor och morfar, och nu ska det bli träningsläger. Gamla och nya kompisar träffas på Brobygården för att vara med på Ingelas läger och veckan avslutas med hästtävlingar. De kommer också att hinna med långritter, bada med hästarna, korvgrillning och tälta. Men kommer verkligen Elina att få ha Sigge på lägret, Rosanna säger att Sara Li, flickan som rider på tisdagar, också har Sigge som sin favorit …?

"Du och jag, Sigge" ingår i BUS-serien (Brobyungarnas shettisar) som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text.  Älskade böcker för alla häst- och ridintresserade barn!

Både "Alla älskar Sigge", "Kom igen Sigge" och "Det spökar Sigge" har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

Pressröster om Sigge: "Detta är en hästbok när det när som bäst." BTJ-häftet "Vilka underbara böcker!" Norrtelje Tidning


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone