Hoppa till innehållet
Omslagsbild för På vinst och förlust/En nanny i Hollywood
Isbn: 978-91-5071-177-6
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: augusti 2014

E-bok

På vinst och förlust/En nanny i Hollywood

På vinst och förlust
Som hemlig agent för Interpol är inget för svårt för casinoägaren Conrad Hughes. Han är självsäker, snygg och dessutom stenrik. Bara ett uppdrag verkar honom övermäktigt – att vinna tillbaka sin fru.

Jayne Hughes har för längesedan tröttnat på sin mans dubbelliv och är fast besluten att ta ut skilsmässa. Men lika beslutsam är Conrad och den verkliga utmaningen blir att återfå Jaynes förtroende. Snart höjs spelets insatser och ingen av dem har några planer på att förlora …

En nanny i Hollywood
För filmproducenten Dex Hunter är mötet med barnkära Shelby Scott lösningen på alla hans problem. Hans femårige lillebror ska besöka honom i Hollywood och han måste snabbt hitta en barnvakt. Shelby är det perfekta valet!

Ganska snart inser Dex att barnvakten är mer än perfekt. Han är rentav villig att göra precis vad som helst för att få henne att stanna, och inte bara som barnflicka. Fast Shelby har lämnat sin lilla hemstad med ett brustet hjärta och tänker inte upprepa sina misstag. Attraktionen mellan dem är uppenbar, men har deras kärlek någon chans med tanke på vem han är?


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone