Jump to content
Cover for Allt jag önskar mig
Isbn: 978-91-8671-964-7
Publisher: A Nice Noise
Category:
Novels
Accessible since: April 2013
Narrator: Anna Maria Käll
Length: {0} hours {1} minutes 3 hours 33 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Allt jag önskar mig

Livet blev nog inte riktigt som hon hade tänkt sig. Jocelyne, även kallad Jo, drömde om att bli modeskapare i Paris, men driver en sybehörsaffär i Arras. Hon väntade på drömprinsen, men det var Jocelyn, även kallad Jo, som dök upp. De har två utflugna barn och lever ett stillsamt liv tillsammans. För nöjes skull skriver hon en blogg om sömnad, spets och pärlor. En dag övertalas hon av sina väninnor att spela på lotto och vinner 18 547 301 euro! Den dagen vinner hon stort. Eller gör hon det?

Grégoire Delacourt är fransman, född 1960. Han arbetar i reklambranschen och debuterade som författare 2011. Hans andra roman Allt jag önskar mig (2012) blev en omedelbar succé och rättigheterna har sålts till ett tjugotal länder.

Grégoire Delacourt uttrycker känslorna så vackert, och redan från första kapitlet i boken är jag fast. Det är en bok som lämnar mig med smärta men också med kärlek till livet och mina nära och kära. / Kulturbloggen

"Det är synnerligen välskrivet och gripande utan att vara fånigt, dumt eller grymt. En av de riktigt fina överraskningarna den här bokvåren." 

LA DERNIÈRE HEURE

"Med ömhet och starka känslor följer vi en kvinnas väg när hon listar allt hon önskar sig och samtidigt beskriver en livsbana som hon stickar och repar upp vartefter med en fri kvinnas milda vilja."

MADAME FIGARO

Grégoire Delacourt kan konsten att berätta på ett charmigt, enkelt och humoristiskt vis, även när det handlar om allvarliga saker. Och dessutom med formuleringar som träffar mitt i prick. 

L'EXPRESS

Grégoire Delacourt vecklar ut en galen historia baserad på kärleken och slumpen. En ljus historia som lockar oss att omvärdera allt vi önskar oss. 

MARIE CLAIRE

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone