Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hemma kanske inte är en plats
Isbn: 978-91-2968-881-8
Förlag: Rabén & Sjögren
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: april 2013

E-bok

Hemma kanske inte är en plats

"Jag har alltid vetat att jag måste åka tillbaka till Argentina en dag."

Sara är 19 år och ska precis gå ut gymnasiet när hon råkar ut för en svår olycka. Den glada studenttiden byts mot sjukhus, slangar och projektet att lära sig gå igen. Och det är där i sjukhussängen som minnena börjar komma tillbaka, minnena från barndomen i Argentina där estancians alla barn lekte, red till skolan och var lyckliga tillsammans. Men allt tog bara tvärt slut. Varför?

När försäkringspengarna kommer in på Saras konto bestämmer hon sig för att köpa en enkelbiljett till Buenos Aires. Hon måste ta reda på vad det var som gjorde att allt förändrades, och varför hennes familj inte kunde stanna i Argentina.

Hemma kanske inte är en plats är en stark berättelse om en ung tjejs rotlöshet och sökande efter identitet, men också om klasskillnader, fattigdom och hur en gnutta medmänsklighet kan förändra allt. Lin Hallberg skildrar insiktsfullt Saras inre och yttre resa, och som läsare är det bara att spänna på sig säkerhetsbältet och följa med på ett fantastiskt, spännande och skrämmande äventyr.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone