Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dina minnen söker partner
Isbn: 978-91-7765-232-8
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: april 2018

E-bok

Dina minnen söker partner

Blev du som liten bekräftad för dina känslor av de som tog hand om dig? Då har du troligtvis fått en gåva med dig genom livet. Du har fått ett värde för den du är! 

Är du istället en av dem som har haft mindre tur, som fått mindre bekräftelse för den unika person du är? I sådana fall kan du vara en sökare som letar efter ditt ursprung i din partner. Dina gamla mönster och minnen har då styrt dig tillbaka i tiden, när du inte blev sedd för den du var. Du kan få känslan av tomhet eller ett sug och därför försöker du ofta fylla dig med något som saknas inom dig, eftersom begäret gång på gång kommer tillbaka som ett gift i din kropp. Du fyller därför dina tomrum med olika missbruk som kan bestå av skönhetsoperationer, mat, shopping, sex, träning eller alkohol i överdriven mängd. 

Mannen framför dig kommer sannolikt inte heller se dig för den du är. Din ursprungstid är förbi och männen du möter kan sannolikt inte läka de sår som du har inom dig. Du behöver istället vända uppmärksamheten inåt och finna ditt sanna själv! Annars är risken stor att du söker dig till destruktiva partnerns, med hjälp av ditt omedvetnas val av själsfrände. 

Kvinnor och män kan gång på gång söka sig till destruktiva partners. Andra stannar kvar i destruktiva förhållanden, där de till övervägande delen mår dåligt. Vad beror detta på? Läs boken och bli mer medveten om vad det kan vara som pågår i dina möten, relationer och förhållanden när andra tar din livskraft.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone